Project Description

Voor ons bedrijf, Gebr. Blokland te Hardinxveld Giessendam, verzorgt Ilona vol overgave de werving en selectie van diverse functies.

Doordat zij ons bedrijf kent en luistert naar onze wensen, is zij in staat een duidelijk en aantrekkelijk functie profiel op te stellen en geschikte kandidaten te werven. De selectie vindt plaats vanuit onze gezamenlijke inspanning en goede samenwerking. Waarbij Ilona een belangrijk deel van het voorwerk voor haar rekening neemt. En wij alleen met echte kandidaten aan tafel zitten en tot mooie resultaten komen.

Deze ervaring heb niet alleen als directeur bij de Gebr. Blokland maar ook als kandidaat voor de functie die ik sinds 1 april 2015 vervul.

Mede doordat Ilona op een deskundige en integere wijze het medewerkers onderzoek heeft geleid en uitgevoerd, heeft zij kennis van ons bedrijf.

De uitkomsten zijn door haar, voor alle medewerkers, op een begrijpelijke wijze weergegeven. Dit heeft ons veel inzicht gegeven in de wensen van onze mensen. Zo kunnen we op een gerichte wijze bouwen aan onze organisatie. Ook hier zullen we samen met Ilona een vervolg aan geven.

Ilona in beide gevallen bedankt voor de mooie samenwerking en jouw positieve bijdragen.

René Biesheuvel, directeur.